Laos: Vientiane
Vanwege het feit dat we nu nog een halfuur gebruik mogen maken van het internet komt deze update wat eerder dan verwacht....Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de leuk reacties, erg leukom te lezen:-)!
Dit is nu onze tweede dag in het relaxte Laos. Waar je in Thailand de Tuktuk's moest ontwijken omdat ze jezo graag willen meenemen naar een verre neef die souveniers verkoopt moet je hier in Laos detuktuk'chauffeur' wakkerschudden en bijna overhalen om je mee te nemen. Als je inVientiane aankomt danvalt er in eerste instantie weinig te zien. De stad heeft veel te verduren gehad tijdens verschillende oorlogen en daarom is er weinig van de oude stad te zien.Echterals je de fiets pakt en even de tijd neemt om de stad teverkennen dan zal je niet teleurgesteld zijn. Vientiane kent onwijs veel mooie tempels en het stikt hier van de moniken die maar al te graag een praatje willen maken (en vervolgens ook niet ophouden met praten :-)).
Wat Laos (Vientiane) ook erg leuk maakt zijn de Franse invloeden. Deze ochtend zijn we opgestaan met een verse stokbrood en hebben in een Franse bistro ons avond eten genuttigd.
De Mekong ligt hier wat droogjes bij maar we hopen morgen als we naar Vang Vieng gaan wat meer van deze rivier te zien.
Vandaag zijn we ook naar het ziekenhuis geweest.Marcel heeft zijn voet bijhoorlijk beschadigt (Marcel is niet gemaakt voor snelheid, laten we het daar op houden)en deze heelt niet (lichtelijk onstoken).Marcel heeft nu medicijnen en hopelijk heelt de wond nu.
tot de volgende update!
Judithe & Marcel
Lieve Giegeltjes,
Allereerst mooie foto's en kan je nagaan dat het in het echt nog mooier is...
Balen van Marcel zijn voet,hopelijk geneest het snel.
Kan je je wel een beetje verplaatsen?
Geniet van elkaar. Dikke kus van ons aan jullie...
Hoi Judith en Marcel,
Wat weer een leuk stukje die jullie geschreven hebben.
Ja, snelheid moet je niet aan Marcel over laten. Hoop wel dat het snel beter gaat met zijn voet.
Voor jullie moet het leuk zijn de verschillende culturen. In het ene land heel druk en nu ergens anders waar het rustig is.
Geniet van alles wat jullie zien en beleven maar pas op elkaar.
Kusjes
Lieve Judith en Marcel
Fijn om weer iets van jullie te horen, en lekker dat je het daar zo naar de zin hebt.
De teen zal wel weer goed komen, maar hou het goed in de gaten.
Ik heb al even contact met Truus gehad dus ik weet nu wat meer.
Blijf genieten van de natuur en de steden en het eten van een stokbrood.
Ik sluit mij bij Jan aan, pas op elkaar.
Kus en liefs
Wat zal het indrukwekkend zijn daar....Doe voorzichtig met de voet!!Jud,wellicht kan jij vanaf nu het voortouw nemen ;) lekker genieten daar.Kus uit amsterdam
Hey Marcel en Judith,
Superleuk om jullie zo een beetje te kunnen volgen. Wat Marcel betreft moet ik me ook aansluiten bij Jan, snelheid en Marcel--> geen goede combi. Kan me nog iets herinneren van iets te snel weg willen rijden bij een pomp? Ik zie ook dat jullie erg mooi weer hebben daar, in tegenstelling tot jullie in de zon bindt ik vanmiddag mijn schaatsen nog even onder. Tsja verschil moet er wezen! Veel plezier verder op jullie reis.
Groeten Albert-Jan
Ps. Marcel... Beterschap!
Dag familie, Marcel misschien dat als je voet zwart wordt je hem kunt inruilen voor een paar t-shirts. Zo'n voet schijnt een plaatselijke lekkernij te zijn daar.
Maar goed het is maar een idee misschien blijft die wel zitten. :-) Nou ik heb net zitten blauwbekken op de tribune en dacht ja een beetje warmer weer zal ook niet verkeerd zijn hier. Jullie hebben het daar vast erg leuk en je kunt in elk geval in je t-shirtje lopen.
Groet,
Ronald
thanks voor jullie reacties....:) Voortaan zal ik (judith) het voortouw nemen bij snelle voertuigen ;) Vandaag hebben wij de mountainbikes gepakt (past beter bij ons) alleen namen we de verkeerde afslag en hebben we zo'n 3.5 uren gedaan naar de blue lagoon die normaal een uur fietsen is en dat in 30 graden :S Met marcels voet gaat hetgelukkig beter. Hij heeft medicijnen gekregen.
Kus van ons!!!!
Ik ben zo jaloers op jullie!! voor mij alweer (te) lang geleden dat ik daar mocht rondlopen. Maar als ik de verhalen lees, dan lijkt het alsof het gisteren was. Vooral blijven genieten! en Laos wordt nog veel mooier in Vang Vieng en Luang Prabang,
sabadee!
Lieve Marcel en Judith,
Prachtige foto's !! Alleen die foto met "Wat klopt hier niet " kan ik nog niet ontdekken wat er nou niet klopt! hihi!! Nou ik ben blij dat jullie toch de fiets maar hebben genomen!! Hebben jullie geen kompas ?? hi
Fijn dat je voet weer beter gaat Marcel!!
Pas goed op en geniet !!
Liefs
Bedankt voor het cadeau!!! Erg lief. Veel plezier daar. Leuke foto's! Marcel be carefull dude! Denk aan mij in Romania. Bah....
Ciao
Hallo jongelui wat een mooie foto`s zeg en een prachtige natuur. Dit is wel genieten voor jullie daar kan ik mij alles bij voorstellen. Ook de tempels en andere gebouwen zien er indruk wekkend uit.
Jammer dat Marcel zijn Tom Tom niet bij zich heeft, maar Judith als reisplanner is ook een goed idee hoop ik, ha ha.
Nou luitjes geniet ervan en ik ben ook blij dat het met Marcel zijn voet beter gaat, misschien toch maar brommer les thuis.
Liefs Heit.
Lieve Marcel en Judith,
Met genoegen kijk ik naar jullie foto's en de leuke reacties erbij!! Vooral de monniken in hun mooie oranje tenu (vast koningsgezind hahahaha).
Kus van oma. Hou je goed!!
Super leuk om jullie avonturen te lezen! Mooie foto's ook! Geniet er van en we kijken uit naar nog meer verhalen en foto's.
Kus ons