marcelenjudith.reismee.nl

Bangkok-Ko chang

Lieve iedereen,

Daar zitten we dan naast onze paalhut boven de rivier. Het is even te warm om in de zon te zitten :-) dus dachten dat we dat dit een mooi moment is om een berichtje te schrijven.

Onze eerste impressie van Bangkok, druk en warm!. Maar achterop een tuktuk is het goed te doen (als ze je niet afzetten en naar een van hun 'sponsoren' brengen). Wat Phra Kaeo (tempel) en andere mooi tempels zijn goede plekken om de drukte te ontvluchten, maar alle kleine marktjes met de heerlijk geuren zijn ook erg gezellig!

Gister zijn wij vertrokken naar Ko Chang ( zo'n 6 uren reizen vanaf Bangkok). Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door een groep apen (echte wilde). Na een wandeling over het strand geloven we pas wat er vaak op de anzichtkaarten te zien is. Het is hier geweldig, mooie stranden, lieve mensen en heerlijk eten! Gisteravond zijn we gaan eten in een restaurant aan de overkant van de rivier. We werden opgehaald met een gondel en na het eten kregen we nog een mooi vaartochtje de regenwoud in om vuurvliegjes te zien. Wat is dat mooi om te zien. In het donker met alleen het licht van de sterren in alle stilte (totdat het thaise mannetje ging zingen en dat was geen J. Smit) genieten van het lichtspektakel!

We hebben ook al de dagen totdat we naar Laos gaan gepland. Van de 8ste tot de 10de gaan we nog naar ko mak en daarna terug naar bangkok om de 12de naar Vientiane te vliegen.

We houden jullie op de hoogte!

Liefs Marcel en Judith

Liesbeth

Lieve Judith en Marcel

Fijn om wat van jullie te horen als ik jullie verhaal zo lees, heb je soms het gevoel dat je droomt.

heel veel leifs van Liesbeth XX

Mark

Klinkt goed! Heb net vanmorgen jullie plantjes water gegeven, ze zien er nog steeds fantastisch uit! :)

Miranda

T'is daar volgens mij fantastiessss!
Geniet er maar lekker van.

Liefs van ons

Jelle Wijkstra

Hallo Marcel en Judith hier even een bericht terug uit het koude Groningen, er ligt hier nog steeds sneeuw hoor.
Heel anders dan bij jullie daar, echt wel prachtig daar als ik jullie verhaal lees. mooi land en natuur en lekker weer en eten wat wil een mens nog meer. Fijn dat het goed met jullie gaat en dat jullie genieten, ik zou zeggen tot het volgende bericht maar weer en wees voorzichtig en blijf genieten, kusje van jullie vader, hoiiii

Clau

Joehoeeeee lieve mensjes!

Ooh wat klinkt dat fijn zeg! Hier is het tot weer! Had vandaag een job in Antwerpen, 4u wekker en was 22.30u thuis.. Haha andere koek!
Geniet ervan.. Dat lukt wel denk ik!!!

Dikke kus

michiel & sabine

We zijn jaloers!!Enjoy it.....xx

michiel & sabine

Ps. Leuke foto

4 Noltes

Lieve Giegeltjes,

Het klinkt nu al goed,en fijn dat jullie al zo genieten.
Doe voorzichtig kus van ons.

Michiel & Sabine

Veel groetjes van cactus Wimpie.Hij denkt nooit meer aan jullie zegt ie........xx

Wijkie Sr.

Wat een te gekke omgeving daar ja, maar wat is nu precies een paalhut? Lijkt mij super daar witte zandstranden lekker water, hebben jullie het fotoboekje al gerbuikt om kip te bestellen? :-)
Groet,

Ronald

Truus Pol

Wat een prachtige foto's zeg!! Dan zal het in het echt nog wel mooier zijn! Inlijsten maar!!
Groetjes!!

Jan Pol

Mooie foto's. Het ziet er prachtig uit. Temperatuur zou mij ook wel aanstaan haha.

Edwin

Hé Wiekstra, ik heb niet echt het idee dat jullie het naar je zin hebben.. duh.. Hier ligt alweer sneeuw en ijs.. beter.. maar ehh, geniet ervan want de tijd vliegt voorbij. Ik zie de andere mooie foto's nog wel een keer. Veel plezier. Gr,

jet&jen

tjeetje lieverds wat klinkt dat allemaal te gek zeg!!!en wat ziet het er mooi uit zo op de foto's!!
geniet er van en maak maar veel foto's voor de zielige achterblijvers!!!!!wij gaan wel kou lijden in het winters weer!!!!doe voorzichtig en geniet!!veel liefs

spiros

hi judith how are you there evrything is ok its nice there so i thing when you come back you must e maried ok xaxax see you spiros